Yeni nesi semt pazarları hizmete girecek

Yeni nesi semt pazarları hizmete girecek Yeni nesi semt pazarları hizmete girecek
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 8 mahallenin ortak kullanımı için 2 kapalı semt pazarı inşa ederek esnaf ve vatandaşların hizmetine sunacaklarını açıkladı.

5 yıllık dönemde 3 adet semt pazarını Boluların hizmetine sunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda mahallelere yeni kapalı semt pazarları kazandırılmaya devam edecek. 

Yeni dönemde 8 mahalleye ortak hizmet vermek üzere 2 adet yeni nesil kapalı semt pazarının inşasına başlanılacak. Kapalı semt pazarlarından ilki Çakmaklar, Kılıçarsalan, Alpağut ve Alpağutbey mahallelerinin; diğeri ise Aşağısoku, Yukarısoku, Kuruçay ve Karacağaç mahallelerinin ortak pazar ihtiyacını karşılayacak.

Semt pazarları elektrik enerjisi üretecek 

Semt pazarlarının çatılarına yerleştirilecek güneş enerji panelleri ile elektrik enerjisi üretilecek. Pazarlarda elektrikli araçlar için ise güneş enerjili solar şarj istasyonları yer alacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 ay önce)
    Pazar yeri dediğin biraz otantik yapılır yaa. Biz de üstü saç ile kapalı, bol direkli, yüksek yüksek ucube çelik yapıları pazar yeri diye yutturuyoruz millete.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler